DETIK PERTAMA MENGENALI VITAMIN SHAKLEE

March 08, 2017 ZuRaiDa MohaMad KaRim 0 Comments

Assalamualaikum..
Shaklee...nama produk yg tidak asing lg..mula2 dulu mmg x penah n x terlintas pun nk join shaklee ni..mmg x ambil tau lgsg pun..hehe
Masih igt lg mcm mane mula2 sy leh join shaklee ni..first tau pasai ni masa pregnantkan ank kedua ahmad faris zafril..start ngn nk naikkn hb yg agak x bape nk ok la..ada seorg doctor tu suggest suh amik vitamin shaklee.masa tu mkn ostematrix, b complex n vitalea..pastu rasa mcm byk sgt nk mkn tukar plak mkn vitalea je..consisten mkn vitalea ni sampaila bersalin..mmg hb masa tu alhmd maintain je..x mcm masa kndgkn ank pertama..
Sejak tula sy mula berkecimpung ngn shaklee n masa tu rasa inilah supplement yg terbaik untuk aku..masa pantang pun mkn set pntg shaklee..the best la set pntang ni..rasa sihat n segar je..
Start dr tu sy rasa ok jgk kalo join jd ahli shaklee ni..dh alang2 mmg mkn pe salahnye kan..then jd ahli n tibe2 rasa buat sbg side income la plak..n nk bkongsi kebaikan2 yg terdpt pd shaklee ni supaya sama2 rasa..
Buat bisnes ni pun niat nk tolong family dlm mjana pendapatan n langsaikan hutang..
Kalo korang pun nk join jd ahli ni pm je
Zuraida 0125511310

0 comments: