VIVIX : SIRAP BOTANI PREMIUM DARI SHAKLEE

February 25, 2017 ZuRaiDa MohaMad KaRim 0 Comments







Hai semua.....

Entry yang ni pulak saya nak kongsikan dengan korang tentang produk shaklee yang sangat popular dan menjadi permintaan ramai..terhangat di pasaran ni.nak tau tak ape nama produk tu?

Vivix namanya..vivix ni memang tersangat la bagus dan banyak kebaikannya..sangat la rugi pada siapa yang tak pernah mencuba..sekali order pasti nak order lagi..confim vivix ni tidak menghampakan penguna-penggunanya..

ok..sekarang kita cite plak lebih lanjut tentang apa itu vivix.

Ramuan Semulajadi Vivix Shaklee Yang Kaya dengan Polifenol


Image result for manfaat vivix shaklee


      Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscidane, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yg mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


Kandungan vivix ini bahan-bahannya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk shaklee.






Manfaat dan kebaikan vivix.

Image result for manfaat vivix shaklee




Siapa yang memerlukan vivix?


Image result for manfaat vivix shaklee

Itulah serba sikit tentang vivix yang saya nak sharekan dengan korang..banyak lagi ni yang sy nk sharekan..tunggukan kemunculan entri sy ye..sy akan sharekan testimonial tuk perokok, orang sakit kencing manis, darah tinggi, kanser, ibu yang BF anak dan banyak lagi...

                    Boleh contact sy untuk mengetahui lebih lanjut zuraida:
                    whatsap : 0125511310
                     Fb : zuraida mohamad karim

Nak COD barang pun bole area kuala kangsar, jerlun,padang rengas, manong, ipoh, tambun...











0 comments: